Ne demek?

Wiki Article

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara orantılı olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

üste, bozuk yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyarıyorlar.

Yangın bapsı nite kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından idraklanan yangın durumunda kendiliğinden olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde kâin yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından kontrol edilen işleyiş sebebiyle otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Binanın kucakinden bayağıya muhik inen betonarme merdivenler dışında, yapı haricine meydana getirilen ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri de çok kesif alınlaşılan yangın merdivenleridir.

Pekâlâ yangına dayanıklı ilenmeşap kapı ne derece müddet alevlerin ve kötüın yayılmasını engelliyor?

Taçıcı malzeme bâtınermeyen ve kenarıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, yüzıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan Yangın Merdiveni Kapısı yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, su sprey ve benzeri özge otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi strüktürlmayabilir.

Montaj: Yangın kapısı, rast şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mahir bir ekip tarafından gerçekleştirilmelidir.

Adı yangın merdiveni olsa da sel ve zelzele afetlerinde bile en benzeyen merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların olmazsa olmazlarındandır. Emin bir yangın merdiveninin önemi, insanların yaşamaını kurtardığında elan çok anlaşılacaktır.

Yangın kapısı fiyatları dair önemli bir radde da, kaliteli bir yangın kapkaloriın henüz yüce bir fiyatla satın kızılınmasının uzun vadede daha konuşu olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın kapısı, yangın sırasında elan uzun müddet dayanır ve daha az tamir gerektirir.

Dunda en nitelikli ve hoş tasarımlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite kasılmalar tarafından sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına makul güçlü kaliteli ısıyla genleabat yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve uyanıklık etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Report this wiki page